Trädgårdsskötsel i Stockholm

Våra duktiga trädgårdsarbetare förvandlar din trädgård till områdets grönaste och vackraste. Med våra kunskaper och kompetenser inom trädgårdsskötsel kan du vara säker att din trädgård blir riktigt grön. Vi gör allt från att klippa gräs, häckar och ogräs till att plantera växter. Detta är perfekt för bostadsrättsföreningar som vill göra om i gårdarna eller privatpersoner med villor som vill fräscha upp trädgården.

För att förenkla för dig men även se till att det finns en kontinuitet skriver vi en skötselplan till er trädgård. Med skötselplanen du vad, när och hur du ska sköta om din trädgård och efter den kan du själva arbeta tryggt och lugnt med skötseln i din trädgård.

Glöm inte att många av våra tjänster är RUT- / ROT-avdragsberättigade! Läs mer här!

Kontakta oss för trädgårdsarbeten

Höst- och vårstädning

Inför de olika årsstiderna är det alltid bra att förbereda och städa sin trädgård inför kommande säsong.

 

Höststädning

Inför vintern kan det vara bra att förbereda trädgården för mycket nederbörd och kyla. Vi hjälper dig med att täcka och skydda känsliga växter, bäddar in planteringar med löv från trädgården, rensar ut sommarblommor, krattar löv och planterar höst- och vinteranpassat och med mer.
 

Vårstädning

Vi städar och fräschar upp trädgården inför vår- och sommarsäsongen så att allting växer och blommar ut ordentligt. Detta innebär allt från att trimma ner fjolårets perenner, beskära buskage, träd  och häckar samt rensa rabatter till att klippa sly. En vårstädning hjälper till att ge trädgården en knuff in i vårsäsongen. Med oss blir din trädgård vacker och grön, en plats att spendera underbara sommardagar på med fina minnen.

Hjälp med plantering

Behöver trädgården ett lyft? Vill du ha nya inslag i planteringen? Då har du kommit rätt. Vi på LF Mark & Anläggning kan hjälpa dig med planteringen i trädgården. 
Vi är experter på plantering och vet vilken tid på året olika växter bör planteras.

Trädfällning av proffs

Vi har en stor respekt för naturen och träden, vilket avspeglas i vårt arbete inom trädfällning. Träden och miljön är något vi värnar om starkt. Att endast fälla ett träd är inte alltid så svårt men att planera trädets beskärning för flera år framåt kräver en erfaren och kompetent arborist. I mötet med oss får du en plan och rådgivning för trädgården och utemiljön. 

Hos oss kan du välja olika abonnemang där vi hjälper dig med beskärning av dina träd varje år.

Kontakta oss